Julen har været over os og ja der er nok blevet konsumeret massere af and og flæskesteg og så er Bornholm ved at blive farbart igen. Med denne dramatiske afslutning på året så er det jo tid til at se tilbage og ja hvilket år.

For mig at se har det været et begivenhedsrigt år. Jeg har personligt både været inde og vende på Niels Bohr instituttet hvilket var en super oplevelse. Derudover fik jeg startet på min egen virksomhed lige som jeg her til sidst på året er kommet tilbage til DTU og får nu rigtig godt i gang med studiet i 2011. 2010 var også året hvor jeg fik gang i min egen virksomhed og fik de første kunder i hus.

2011 bliver forhåbentligt et år med vækst. Det bliver i hvert fald året hvor der begynder at komme massere af færdige produkter på gaden. Ud over at vi lancere 2 hjemmesider i januar sammen nogen af mine gode partnere. Her bliver det spændende at se hvordan de bliver modtaget af den breder offentlighed. Når vi ser længere frem til starten af 3. kvatal har vi også en meget spændende lancering som jeg ikke kan afsløre nu men som formentlig kommer til at være til glæde og gavn for rigtig mange mennesker. Jeg er sikker på at flere lanceringer kommer ind i kalenderen i løbet af året.

Når vi kigger frem i 2011 så er målet klart at mindst 1 af disse lanceringer bliver en succes og at den kan bære min lille virksomhed til et punkt hvor jeg kan starte med at udvide. Ellers byder året også på akademiske mål hvor der er en klar kvote for hvor meget der skal jeg skal nå.

//asger